Severasta on mahdollista poistaa:

• Lasku, joka ei ole saanut laskunumeroa (Esim. Vedos-laskut)
  • Lasku, joka on saanut viimeisimmän laskunumeron käytetystä laskunumerosarjasta

Huomaa, ettei hyvityslaskua ole mahdollista poistaa Severasta missään tilanteessa.

Jos haluat poistaa laskun, avaa haluamasi lasku. Klikkaa Lisää toimintoja -painiketta, valitse Poista lasku ja vahvista poistaminen.

Kun poistat laskun, joka oli saanut viimeisimmän laskunumeron, laskunumero vapautuu ja seuraava Severaan luotu lasku saa sen käyttöönsä.