Kuinka lisään/poistan käyttäjän?

Sisältö


Uuden käyttäjän lisäys


Käyttäjän lisääminen

  1. Klikkaa rattaan kuvaketta > Käyttäjien hallinta
  2. Klikkaa painiketta "Lisää käyttäjä"
  3. Anna uuden käyttäjän tiedot
  4. Klikkaa lopuksi "Tallenna", jos lisäät vain yhden käyttäjän tai "Tallenna ja lisää uusi", jos lisäät useamman käyttäjän
  5. Lisäyksen jälkeen on mahdollista määrittää vielä lisää työntekijän asetuksia.

Käyttäjätunnuksen siirto käyttäjältä toiselle

Tilanteissa, joissa uusi työntekijä korvaa vanhan työntekijän, vanhan työntekijän tunnus muutetaan ensin pois käytöstä ja sen jälkeen luodaan uudelle työntekijälle oma tunnus. Näin laskutus ei muutu käyttäjävarauksen osalta, mutta molempien tunnuksien tietoja on mahdollista raportoida Severan raporteilla erikseen. Uusi työntekijä saa väliaikaisen salasanan sähköpostiinsa, kun tunnus luodaan.

Vanhan käyttäjän poistaminen käytöstä

  1. Klikkaa rattaan kuvaketta > Käyttäjien hallinta
  2. Muokkaa poistettavan käyttäjän tietoja
  3. Valitse "Inaktivoi käyttäjä" oikeasta yläkulmasta -> käyttäjävaraus vapautuu yrityksen käyttöön

Uuden käyttäjän lisääminen

  1. Klikkaa rattaan kuvaketta > Käyttäjien hallinta
  2. Klikkaa "Lisää käyttäjä" -painiketta
  3. Anna uuden käyttäjän tiedot
  4. Klikkaa lopuksi Tallenna
  5. Lisäyksen jälkeen on mahdollista määrittää vielä lisää työntekijän asetuksia.

Muistathan myös käydä lisäämässä uuden työntekijän tarvittavien töiden työryhmään:

  1. Avaa projekti
  2. Siirry projektisuunnitelma-välilehdelle
  3. Lisää työntekijä työryhmään

Takaisin ylös

Käyttäjän poistaminen käytöstä

Kun työntekijä lähtee yrityksestä, käyttäjän käyttäjätunnus tulee poistaa käytöstä, jolloin tunnuksilla ei pääse enää kirjautumaan Severaan. Jos työntekijän tilalle ei tule uutta työntekijää, voitte samalla laskea käyttäjävarauksen määrää, jotta käyttäjävarausta ei laskuteta enää uudella laskutuskaudella. Käyttäjän poistaminen käytöstä ei poista käyttäjän tekemiä asioita järjestelmästä ja tiedot ovat edelleen raportoitavissa. Raporteilla käyttäjää ei kuitenkaan enää voi käyttää hakuehtona eli esimerkiksi Tuntilista-raportilla ei voi hakea vain tämän yksittäisen käyttäjän kirjauksia.

Käyttäjän poistaminen käytöstä

  1. Klikkaa rattaan kuvaketta > Käyttäjien hallinta
  2. Muokkaa poistettavan käyttäjän tietoja
  3. Valitse "Inaktivoi käyttäjä" oikeasta yläkulmasta

Organisaation ylimmän käyttäjän poistaminen käytöstä

Käyttäjällä, jolla ei ole esimiestä, ei ole valittavissa "Aktiivinen" ja "Inaktiivinen käyttäjä" painikkeita. Jotta organisaation ylimmän käyttäjän saa poistettu käytöstä, jostakin toisesta käyttäjästä tulee ensin tehdä organisaation ylin (ei esimiestä) ja tämän jälkeen käyttäjän voi poistaa käytöstä normaalisti.

  1. Klikkaa rattaan kuvaketta > Käyttäjien hallinta
  2. Etsi listalta käyttäjä, josta haluat tehdä organisaation ylimmän käyttäjän (ei esimiestä)
  3. Siirry työntekijän asetukset -kohtaan
  4. Klikkaa hiirellä Esimies-kentässä ja valitse avautuvasta valikosta Ei esimiestä
  5. Klikkaa rattaan kuvaketta > Käyttäjien hallinta
  6. Muokkaa poistettavan käyttäjän tietoja
  7. Nyt henkilön tiedoissa ovat Aktiivinen ja Inaktivoi käyttäjä -painikkeet normaalisti valittavissa
  8. Valitse "Inakvitoi käyttäjä" oikeasta yläkulmasta

Takaisin ylös


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.
Have more questions? Submit a request