Kun käyttää "Muista minut" toimintoa, Severan käyttö tulee lopettaa klikkaamalla koko internetselain kiinni eli selaimen omasta sulje-ruksista. Jos käyttää Severan Lopeta-painiketta Severa hävittää niin sanotut istunto-tiedot internetselaimen muistista eikä Muista minut -valinta toimi.

Ongelma voi olla myös linkissä, jonka avulla Severa avataan. Esimerkiksi, "Muista minut" ei toimi jos käytät Severaan kirjautumiseen linkkiä: https://secure.severa.com/PSA3/login/default.aspx?Logout=1 tai https://secure.severa.com/PSA3/login/Default.aspx?ReturnUrl=%2fPSA3%2f.

Jos käytät linkkiä https://secure.severa.com/PSA3 tai https://secure.severa.com/PSA3/account/home.aspx, "Muista minut" toimii. Tallenna selaimesi kirjanmerkkeihin Severan osoitteeksi tuo https://secure.severa.com. Silloin kirjanmerkki kirjaa sinut suoraan sisään Severaan eikä tarvitse muistaa tuon linkin muotoa.