Asetukset - Tuntikirjausyhteenveto

Tuntikirjaussivun yhteenveto-osiossa näytettävät tiedot ovat räätälöitävissä yrityskohtaisesti. Asetuksia hallinnoidaan Työkalut - Asetukset - Tuntikirjausyhteenveto-osiossa (vaatii pääkäyttäjä-oikeudet).

Valittavissa on kahdenlaisia lukuja:

• kaikille yhteisiä oletusarvoja, joita ei voi muokata yrityskohtaisesti
  • käyttäjän KPI-lukuja, joita yritys voi itse luoda. Huom! KPI-lukujen luominen onnistuu, kun käytössä on Edistynyt raportointi -lisäosa.

Sekä oletusarvoja että omia KPI-arvoja on mahdollista lisätä ja poistaa näkymästä.

Tuntikirjaussivulla kaikki arvot käyttävät aikajaksona valittua kuukautta. Tarkastelukuukausi valitaan minikalenterista arvojen vierestä.

Oletusarvot:

• Yleiset:
    • Tuntikirjaukset ilman ylitöitä: Tuntikirjaukset yhteensä, poislukien ylityöt
    • Ylityö: Ylityökirjaukset yhteensä
    • Työtunnit: Tuntikirjaukset ja ylityökirjaukset yhteensä
    • Poissaolot: Poissaoloaktiviteetit yhteensä (Huom! Näkyvissä vain, kun yrityksellä on käytössä Aktiviteettien hallinta -lisäosa)
    • Tuntikirjaukset ja poissaolot: Tuntikirjaukset ja poissaolot yhteensä
    • Laskutettavissa: Laskutettavissa olevien tuntien prosentuaalinen määrä kaikista tuntikirjauksista
    • Tuottava: Tuottavien tuntien prosentuaalinen määrä kaikista tuntikirjauksista
  • Työsopimus:
    • Odotettu tuntimäärä: Työsopimuksella määritetyt päivittäiset työtunnit
  • Aikakirjaukset:
    • Aikakirjaukset: Aikakirjaukset yhteensä
  • Työtuntien hyväksyminen: (Huom! Näkyvissä vain, kun yrityksellä on käytössä Edistynyt työajanhallinta -lisäosa ja työntien hyväksyntä)
    • Hyväksytty: Hyväksytyt tunnit yhteensä
    • Hylätty: Hylätyt tunnit yhteensä
    • Tarkastamaton: Tarkastamattomat tunnit yhteensä
  • Käyttäjien KPI:  (Huom! Näkyvissä vain, kun yrityksellä on käytössä Edistynyt raportointi -lisäosa)
    • Kaikki yrityksessä aktiivisena olevat käyttäjien KPI-luvut ovat valittavissa näkymään (Työkalut - Asetukset - KPI)