Seuraava Visma Severan tuotepäivitys tehdään tiistaina aamulla 17.12.2013.

kuari.pngLähetätkö laskuja asiakkaille sähköpostilla? Nyt voit lähettää laskut helposti sähköpostilla suoraan Severasta! Vastaanottaja valitaan Severaan tallennettujen yhteystietojen joukosta ja sähköpostiviestin sisällön voitte muokata mieleiseksenne. Varsinainen lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostin PDF liitteenä.

advpricing.JPGVuodenvaihteen lähestyessä asiakashintojen päivittäminen on ajankohtaista monissa yrityksissä. Uusi lisäosamme "Edistynyt hinnoittelu" mahdollistaa hinnastojen päivittäminen prosentuaalisesti tai kiinteillä korotuksilla. Hinnanmuutokset voidaan tehdä Severassa oleviin hinnastoihin tai massamuutoksena olemassa oleville työkohtaisille hinnastoille.

Alla listattuna tuotepäivityksen koko sisältö:

Laskutus

• Laskun voi lähettää sähköpostilla asiakkaalle suoraan Severasta. Lue lisää!
  • Tallennettaessa lasku PDF tiedostoksi, tiedoston nimessä on nyt myös asiakkaan nimi (esim. Yritys Oy Lasku 1234).
  • Hae -painike on lisätty Uusi > Lasku sivulle ja sivu toimii nyt samalla tavoin kuin raportit. Kun hakuehtoja muutetaan, tulee Hae -painiketta painaa hakutulosten päivittämiseksi.
  • Uusi > Lasku sivulla on mahdollista valita useampi yksikkö käytettäessä Yksikkö -hakuehtoa.

Hinnoittelu

• Portaikkohinnoittelu -lisäosan nimi on muutettu Edistynyt hinnoittelu -lisäosaksi ja se sisältää nyt seuraavat ominaisuudet:
    • Portaikkohinnoittelu (tuotteen hintaan vaikuttaa laskutettava kappalemäärä).
    • Hinnastojen päivittäminen prosentuaalisesti ja kiinteillä summilla. Lue lisää!
    • Lisää ominaisuuksia tulossa maaliskuussa 2014!

Tikon integraatio

• Laskun vapaat tekstikentät siirtyvät Severan laskulta Tikonin laskulle laskurivin kommenteiksi. Lue lisää!

Raportointi

• Nimikeet -raportilla sarakeotsikko "Matkakirjaus" on nimetty uudelleen nimelle "Nimi". Sarake näyttää joko tuotteen tai matkakulun nimen.
  • Nimikkeet -raportilla sarakeotsikko "Matkakirjaustyyppi" on nimetty uudelleen nimelle "Matkakulun kategoria". Kategorian nimi näytetään vain matkakuluille, tuotteiden osalta sarake on aina tyhjä. Kategoriat ovat Ajot (km), Päiväraha ja Muu kulu.

Laajennukset

• Laajennukset -osiossa "Maksuhistoria" on nimetty uudelleen nimelle "Tilausvahvistukset".