Produktuppdatering december 2013

Nästa Visma Severa produktuppdatering är planerad att genomföras tisdagen den 17:e December 2013.

email_pdf.JPGFör er som skickar era Severa-fakturor via e-post till kunder introducerar vi möjligheten att skicka era fakturor direkt från Visma Severa. E-postmottagere kan väljas från kundens kontaktpersoner, och meddelandet skickas med ett fördefinierat meddelande som ni själva kan redigera. Själva fakturan finns bifogad e-postmeddelandet som en pdf-fil.

advpricing.JPGSå här års är det många företag som ser över sin prissättning inför nästa år, och med hjälp av vår nya uppgradering Avancerad prissättning kan ni enkelt justera era priser i procent eller fasta summor. Detta kan göras både i prislistor eller i anpassade prislistor i varje projekt via massuppdatering i projektrapporter.

Nedan kan ni läsa i detalj om dessa samt våra övriga nya funktioner:

Fakturering

• E-posta era fakturor direkt som pdf från Visma Severa. Klicka här för att läsa mer om denna funktion!
  • Det går nu att aktivera öresavrundning på offerter och fakturor. Klicka här för att läsa mer om denna funktion!
  • När fakturor laddas hem som pdf-filer innehåller filnamnet nu också kundens namn.
  • Sökknapp är inlagt på sidan Ny > Faktura. Detta gör att filtrering av fakturalistan fungerar på samma sätt som våra rapporter. Efter att filter har ändrats måste man trycka på Sök för att visa resultatet.
  • På sidan Ny > Faktura kan man nu filtrera efter fler avdelningar samtidigt.

Prissättning

Visma Lön Integration

Rapporter

• I post-rapporten har följande förändringar skett:
    • Kolumnen "Resepost" är omdöpt till "Namn" och visar namnet på produkten eller resekostnaden.
    • Kolumnen "Typ av resepost" är omdöpt till "Resekostnadskategori" och visar namnet på kategorin för resekostnaden.
      För produkter är nu denna kolumn tom.

Uppgraderingar

• Avdelningen "Betalningshistorik" byter namn till "Orderbekräftelser"