Maaliskuun tuotepäivitys on suunniteltu julkaistavaksi torstai aamuna 20.3.2014.

Kohokohdat

Vie raportointi uudelle tasolle uudella Edistynyt raportointi -lisäosalla!

advanced_reporting_icon.PNGNyt voit kokea täysin uudenlaisen raportoinin hyödyt analysoimalla dataa ryhmittelyjen ja omien tunnuslukujenne kautta suoraan Severasta. Voit luoda omat tunnuslukunne ja seurata miten yrityksenne, sen projektit ja työntekijät toimivat. Voit nauttia rapottien uudesta värikkäästä tyylistä ja helposta muokattavuudesta. Uudet raportit voi viedä myös suoraan Exceliin aitoina .xls tiedostoina.

Tarjousten raportointi mahdollista!

proposal_icon.PNGNyt voit raportoida mm. kuinka paljon avoimia tarjouksia myyjillänne on, montako tarjousta saatiin käännetty kaupoiksi viime vuonna ja mikä oli tarjousten kokonaissumma. Uuden raportin löydät Raportit valikon sisällöstä silloin, kun Tarjous -lisäosa on kytkettynä lisäpalveluista.

Ota kaikki irti hinnoittelun automatisoinnista!

advpricing.JPGOnko teillä tarve hallita hinnastoja ja niiden eri versioita? Haluaisitko luoda uuden hinnaston ennen vuodenvaihdetta ja määritellä sen tulevan käyttöön automaattisesti tiettynä päivänä? Onko tuoterekisterissä paljon tuotteita, joiden hintaa haluaisit päivittää kerta-ajolla? Olemme lisänneet Edistynyt hinnoittelu -lisäosaan uusia ominaisuuksia, joilla edellä mainitut haasteet ratkeavat.

Tuotteiden sisäänluku CSV -tiedostosta!

fyffet-ikoni.pngOletko miettinyt miten taloushallinnan ohjelmasta saisi tuotua kulurivejä Severan projekteille kateseurantaa tai jälleenlaskutusta silmällä pitäen? Onko teillä ulkoinen järjestelmä, josta pitäisi tuoda laskurivejä Severaan massa-ajona? Nyt voit tuoda rivejä Severan työlle Tuotteet osioon uudella CSV tiedoston sisäänluku toiminnolla. Tämä ominaisuus on pääkäyttäjien käytettävissä ilman lisämaksua.

Maksupäivän lisääminen lähetetylle laskulle!

Nyt voit kertoa Severasta lähetetylle laskulle minä päivänä siitä on tullut suoritus. Voit tehdä tämän muuttamalla laskun tilan maksetuksi tai antamalla päivämäärän valitsemalla sen kalenterista. Maksupäivämäärän voi laskun tilan kaltaisesti muuttaa myös useille laskuille kerralla.

Päivityksen tarkempi sisältö

Raportointi

• Uusi lisäosa: Edistynyt raportointi:
    • Luo uusia analyysiraportteja Töistä, Tuotteista, Käyttäjistä ja Työtunneista
    • Luo omia KPI (key performance indicators) availukuja ja seuraa niitä analyysiraporteilla
    • Hinnoittelu: Professional 5 €/kk/käyttäjä | Business 50€/kk | Enterprise 75e/kk
  • Tuotekoodi lisätty tulosjoukkoon ja filtteriksi Laskurivit -raportille

Tarjous -lisäosa

• Raportoi tehtyjä tarjouksia uudella Tarjous -raportilla
  • Parannuksia tarjouksella:
    • Sarakeotsikot lisätty tarjoukselle ja ne näkyvät myös tarjousta muokattaessa
    • Työn sulkeminen ei enää pyydä valitsemaan tarjouksen tilaa
  • Parannuksia tarjouspohjalla:
    • Mahdollisuus määritellä tarjouksen otsikko tarjouspohjalla vapaasti, esimerkiksi "Tarjous", "Sopimus", "Tilausvahvistus"
    • Mahdollisuus määritellä tarjouspohjalla mitkä sarakkeet näytetään ja näkyykö arvonlisävero
    • Korjattu virhe, jossa tuoterekisterissä olevan tuotteen hintaa pystyi muokkaamaan tarjouspohjalla.
  • Tarjous -lisäosan hinnat: Professional 3€/kk/käyttäjä | Business 50e/kk | Enterprise 75e/kk

Edistynyt hinnoittelu lisäosa

• Uudet ominaisuudet Edistynyt hinnoittelu -lisäosassa
    • Mahdollisuus luoda hinnasto, jolla on voimassa olon alkamispäivämäärä (Lue lisää)
    • Mahdollisuus nostaa tuoterekisterissä olevien tuotteiden hintoja prosenttikorotuksella tai kiinteällä summalla (Lue lisää)
  • Edistynyt hinnoittelu -lisäosan hinnat: Professional 3€/kk/käyttäjä | Business 50e/kk | Enterprise 75e/kk

Tuotteiden CSV sisäänluku

• Uusi tuotteiden sisäänluku toiminto kulujen ja laskurivien tuomiseen Severan työlle. Lisätietoja toiminnosta Item import -artikkelista (englanniksi).
  • Sisältyy maksutta kaikkiin tuoteversioihin, mutta vaatii pääkäyttäjäoikeudet

Laskutus

• Maksupäivä -kenttä on lisätty laskun tietoihin. Maksupäivä lisätään laskulle automaattisesti, kun laskun tila vaihdetaan "Maksettu". Maksupäivämäärä voidaan asettaa myös käyttämällä laskujen massamuutos toimintoa
  • Laskurivien muokkaamisen näkymän parannukset
    • Laskurivin kuvauksen kenttää on suurennettu ja mikäli tekstiä on paljon, näkyy vierityspalkki kuvauskentässä. Laskurivien tarkastaminen ja editointi on näin huomattavasti aiempaa käyttäjäystävällistä.
    • Laskurivit on ryhmitelty myös laskurivien editointi tilassa, mikäli ryhmittelyä on käytetty laskun asetuksissa. Näin on helpompi nähdä, mitkä rivit kuuluvat minkäkin ryhmän alle.
  • Mahdollisuus päivittää työn Laskutustiedot osiota suoraan laskun kautta
  • Mahdollisuus muotoilla vastaanottajan tiedot oikealle laskupohjalla
  • Mahdollisuus lisätä laskulle useampia töitä laskua luotaessa

Työt

• Työlajit ja tuotteet -osio on uudistettu, jotta osion hallinta olisi helpompaa asiakkailla joilla on käytössä paljon työlajeja ja/tai tuotteita.

Asiakkaan lisääminen

• Kun uutta asiakasta perustetaan, Y-tunnuksen voi syöttää ilman että "Lisätiedot" painiketta tarvitsee painaa.

Webinaari

Nauhoite webinaarista, jossa käsitellään tuotepäivityksen sisältöä. Kesto n. 33 minuuttia.