Visma Severassa on havaittu yleisiä ongelmia käytettäessä Visma Severaa Internet Explorer 11 -selaimella.

1. Kun yritetään muokata laskun vapaita tekstikenttiä (HTML-kenttiä) joko laskulla tai laskupohjalla, tieto ei tallennu ensimmäisellä kerralla (kenttä tyhjenee), kun tiedot tallentaa uudestaan, tiedot jäävät näkyviin.
  2. Kun yritetään muokata Matkalaskuasetusten alla Ohjeet-kenttää, tieto ei tallennu ensimmäisellä kerralla (kenttä tyhjenee), kun tiedot tallentaa uudestaan, tiedot jäävät näkyviin.

Suosittelemme käyttämään toista selainta, kuten Mozilla firefox tai Google Chrome tekstikenttien muokkaamiseen/tallentamiseen.