Syyskuun 2014 tuotepäivitys

Visma Severan seuraava päivitys tehdään aamulla 9. syyskuuta 2014.

Kohokohdat

Esimies, nyt hyväksyt tunnit nopeammin kuin koskaan!

Kuukausi lopuillaan ja kaikki alaisten tunnit vielä tarkastamatta ja sekaisin? Kuulostaako tutulta? Myös me vihaamme tuota tilannetta!

Työtuntien hyväksyntä valituilta projekteilta tai vaiheilta, valituilta henkilöiltä tai tiimeiltä kerrallaan, voisiko tämä olla unelmiesi ratkaisu?  Juuri tämän takia teimme parannetun työtuntien hyväksyntänäkymän, jotta tuskasi tuntien hyväksynnässä helpottaisi joka kuukausi.

Tutustu uuteen toimintoon videon kautta.

Vaatii Edistynyt työajanhallinta -lisäosan (lue lisää).

PDF:t näyttävät nyt hyvältä!

Yrityksen ilme ulospäin on monesti tulostettuja tai PDF muotoisia myyntilaskuja tai tarjouksia. Jotta PDF:t näyttäisivät entistä paremmilta, teimme selkeitä parannuksia PDF-tulostukseen.

Laskujen ja tarjousten PDF tulostuksessa näytetään ylä- ja alatunnisteet kaikilla tulostettavilla sivuilla. Lisäksi käytössä ovat sivunvaihdot, sivunumerointi ja valitut värit myös liitesivuilla.

Laskun erittelysivulla käytetään jatkossa ryhmittelyjä, joka vastaa laskun pääsivulla käytettyä ryhmittelyä. Tämä helpottaa asiakkaanne puolella laskun tarkastelua.

Huom! Poistimme tässä yhteydessä suoran tulostuspainikkeen. Kaikki tulostukset tulee tehdä jatkossa PDF:n kautta.

Käyttöoikeudet laskun tiloihin

Nyt voit hallita entistä paremmin käyttäjien oikeuksia muuttaa laskujen tiloja. Voit määritellä laskun tiloja, jotka ovat lukittuja muilta käyttäjilä (kuten "Lasku siirretty rajapinnalla talous hallintoon").

Tuetut selaimet 1.1.2015 alkaen

Jotta voimme taata hyvän laadun järjestelmän ulkoasun ja toiminnallisuuksien suhteen, vuoden 2015 alusta alkaen tuemme alla listattuja selaimia joiden kanssa takaamme yhteensopivuuden. Jos yrityksenne käyttää edelleen vanhempia versioita selaimista, nyt on hyvä aika alkaa miettimään niiden päivittämistä!

Tuetut selaimet 1.1.2015 jälkeen:

Windows koneet

• Internet Explorer: Kaksi uusinta pääversiota (kuten IE11 ja IE10)
  • Firefox: Viimeisin pääversio (kuten v30)
  • Chome: Viimeisin pääversio (kuten v35)

Mac koneet

• Safari: Viimeisin pääversio (kuten v3)
  • Firefox: Viimeisin pääversio (kuten v30)
  • Chome: Viimeisin pääversio (kuten v35)

Tarkka päivityksen sisältö

Edistynyt työajanhallinta (lisäosa)

Tulostus

• Suora tulostustoiminto poistettu, miksi?
    • Haluamme tarjota hyvältä näyttävät printit riippumatta käytetystä www-selaimesta tai selaimen tulostusasetuksista.
    • Haluamme parantaa tulostusten laatua ja yhdenmukaiset tulosteet
  • Laskujen, tarjousten ja matkalaskujen tulostaminen tapahtuu luomalla ensin PDF ja tämän jälkeen tulostamalla.
  • Laskuja voidaan massatulostaa käyttämällä massamuutos -toimintoa. Uusi toiminto luo massasta laskuja yhden PDF tiedoston, jonka voi tämän jälkeen lähettää eteenpäin tai tulostaa. (Lue lisää)
  • Tulosteilla on ylä- ja alatunnisteet jokaisella sivulla
  • Mikäli tuloste on monisivuinen, lisätään sivunumerointi automaattisesti
  • Sivunvaihdot toimivat kunnolla, eikä tekstiä katkaista kesken tai sivuja tulostu puolityhjinä.
  • Tarjouksella on mahdollisuus valita värimaailma, kuten myyntilaskuillakin on

Laskutus

• Käyttöoikeuden laskujen tiloihin (Lue lisää)
  • Laskun liitesivu on uudelleen nimetty erittelysivuksi. Liite termiä käytetään ulkopuolisten liitteiden osalta (kuten ulkoiset PDF:t).
  • Laskun erittelysivun ulkoasua parannettu:
    • Erittelysivu luokittelee tunnit, matkat ja tuotteet erikseen
    • Laskurivien ryhmittely toimii välisummina erittelyn sisällölle
    • Erittelysivun värit vastaavat pääsivun värejä
    • Erittelysivulla on ylä- ja alatunnisteet, sivunvaihdot ja sivunumerointi

Uusi lisäosa: Tietoturvan hallinta

• Tämä lisäosa mahdollistaa rajata, mistä IP osoitteista kirjautuminen järjestelmään sallitaan. (Lue lisää)

Liitteenä syyskuun asiakaskirje

pdf