Lokakuun 2014 tuotepäivitys

Visma Severan seuraava tuotepäivitys tehdään Tiistaina 21.10.2014 aamulla.

Kohokohdat

Jotta laskujen tekeminen olisi entistäkin hauskempaa, mahdollistamme päivityksen jälkeen laskurivien järjestyksen vaihtamisen haluamaksesi!

Tällä muutoksella varmistamme, että lähettämäsi myyntilaskut ovat helposti ja loogisesti luettavia.

Päivityksen tarkempi sisältö

Laskutus

• Laskurvivien järjestäminen haluamaasi järjestykseen hiirella raahaamalla (drag and drop)
  • Mahdollisuus käyttää Puolan kielistä laskupohjaa. Lue lisää

Aktiviteetit

• Poissaolo-tyyppiset aktiviteetit ovat muutettavissa esimiehen ja pääkäyttäjän toimesta. Lue lisää

Asiakkaiden sisäänluku CSV tiedostosta

• Mahdollisuus lisätä erikseen asiakkaan laskutus-, käynti- ja postiosoite. Lue lisää

Raportointi

• Aikakirjaukset-, Nimikkeet- ja Matkalasku-raporttien ulkosasu on uudistunut sekä käytettävyyttä parannettu.
    • Raportit näyttävät paremmilta ja arvojen sekä kriteerien käyttäminen on entistä helpompaa
    • Arvojen ja kriteerien valinnan voi tehdä kirjoittamalla valintalistan käyttämisen sijaan
    • Raporttien sisältöön ei ole tehty muutoksia
    • Aiemmin tallentamasi raportit konvertoidaan uuden tyyppisiksi automaattisesti
    • Raporttien lataaminen Exceliin on helpompaa tiedostojen ollessa heti oikeassa muodossa
  • Lisätty Nimikkeet- ja Matkalaskut-raporteille uudet kentät "Matkalaskun hyväksymispäivä" ja "Matkalaskun hyväksyjä"
  • Aikajakso "Viikko" lisätty Käyttäjäanalyysi-raportille (vaatii Edistynyt raportointi -lisäosan)
  • Pikavalinta toiminnot raporteilla avaavat aina uuden välilehden selaimessa
  • Raporttien ensimmäinen ja viimeinen rivi pysyvät näkyvissä, kun raporttia vieritetään