Microsoft on julkaissut Exceliin tietoturvapäivityksen, jonka seurauksena Severan vanhanmalliset raportit, kuten Työaikayhteenveto ja Työtuntimatriisi, eivät avaudu enää automaattisesti Excelissä.

Jotta saat raportit toimimaan normaalisti, tee seuraava asetusmuutos Excelissä:

1. Valitse Tiedosto - Asetukset - Luottamuskeskus - Luottamuskeskuksen asetukset
  2. Siirry kohtaan Suojattu näkymä
  3. Ota valinta pois kohdasta "Käytä Suojattu näkymä -toimintoa, jos tiedosto on peräisin Internetistä"suojattu_nakyma.jpg