Visma Severan tarjouksen sisältöpohjat eivät aina riitä ja tästä syystä tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman rajapinnan Formstack Documents (WebMergeen). Formstack Documentsin avulla on mahdollista luoda erilaisia sisältöpohjia ja se tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja tarjouksen toimittamiseen asiakkaalle (mm. Google Drive ja sähköposti). Lue lisää Formstack Documentsin mahdollisuuksista ja ota palvelu ilmaiseen koekäyttöön sivulla https://www.webmerge.me.

Huom! Vaikka rajapinta on maksuton, Formstack Documents laskuttaa palvelusta kuukausimaksua käytössä olevan volyymiluokan mukaisesti. Ks. tarkempi hinnoittelu: https://www.webmerge.me/pricing.

Takaisin ylös

Kuinka rajapinta toimii?

Katso aluksi lyhyt englanninkielinen video rajapinnan toimintaa koskien (kesto 5:32).

Päästäksesi alkuun, ota rajapinta käyttöön Severan Laajennukset-osiossa:

1. Valitse Laajennukset > Ominaisuudet > Rajapinnat
  2. Ota WebMerge-rajapinta käyttöön
  3. Siirry sopimuksen hyväksyntään valitsemalla sivun alalaidasta Seuraava
  4. Vahvista sopimus

Rekisteröi itsellesi Formstack Documents-tili ja aseta saamasi API avain ja API secret Severaan rattaan kuva> Asetukset > WebMerge. Määritä samalla tila, johon tarjoukset Severassa muutetaan siirron jälkeen.

Luo haluamasi sisältöpohjat WebMergeen

Voit luoda sisältöpohjia joko WebMergen avulla tai vaihtoehtoisesti lataamalla omia Office-dokumentteja tai PDF-tiedostoja Formstack Documentsiin. Kaikki käytettävissä olevat kentät löydät valikosta rattaan kuva > Asetukset > WebMerge.

Kuinka tarjouksen rivit siirretään Severasta WebMergeen?

Voit lähettää tarjouksen WebMergeen klikkaamalla tarjouksen yläosassa näkyvää WebMerge-painiketta (1).

Avautuvassa ikkunassa näet kaikki WebMergeen luomasi sisältöpohjat ja voit ladata testitarjouksen tarkastelua varten, ennen kuin siirrät tiedot WebMergeen.

Kun tarjous siirretään WebMergeen, kopio siitä tallennetaan myös Severan työlle.

Takaisin ylös

Kuinka lisään tarjouksen rivit sisältöpohjalle?

Välisummat, tarjouksen rivit ja ALV-laskenta kokonaissummasta on loopattava tauluun, jotta kaikki tiedot haetaan sisältöpohjalle. Vaikka tarjouksella ei olisi välisummia, ne tulee loopata sisältöpohjaan, jotta tarjouksen rivit voidaan näyttää. Voit valita mitkä kolumnit näytetään ja missä järjestyksessä.

ALV:n määrä vaatii myös taulukon, koska yhdellä tarjouksella voi olla käytössä useampia ALV-prosentteja. Yhteensä summa voidaan näyttää omanaan.

Jotta saat tarjousrivit siirtymään sisältöpohjalle, luo alla olevan mallinen taulukko. Pakolliset kentät näkyvät taulukossa sinisellä värillä (tablerow) ja välisumman täytyy olla omana rivinään.

KuvausMääräYksikköhintaKok.hinta

{tablerow from=$Subtotals item=sub}

{$sub.Name}

{$sub.TotalPriceExcludingVat}

{tablerow from=$sub.Rows item=row}

{$row.Description}

{$row.Quantity}{$row.UnitPrice}

{$row.TotalPriceExcludingVat}

{/tablerow}{/tablerow}

Yhteensä ilman arvonlisäveroa{$ProposalTotalAmountExcludingVat}

{tablerow from=$ProposalVats item=vats}

{$vats.VatPercentage} % VAT

{$vats.TotalVatAmount}

{/tablerow}

YHTEENSÄ

{$ProposalTotalAmountIncludingVat}

Takaisin ylös

Esimerkkejä

Alla on listattuna muutamia esimerkkejä, joiden avulla pääset alkuun. Molemmissa esimerkeissä on Severan muodostama tarjous, WebMergessä käytetty sisältöpohja ja Severassa tehty tarjous, joka käyttää WebMergen sisältöpohjaa.

Word-sisältöpohja, joka ei sisällä välisummia

Tarjous (Severa)

Sisältöpohja (WebMerge)

Sisältöpohjaa käyttävä tarjous

Word-sisältöpohja, joka sisältää välisummia

Tarjous (Severa)

Sisältöpohja (WebMerge)

Sisältöpohjaa käyttävä tarjous

Takaisin ylös

FAQ

Kysymys: Kuka on lähettäjän yhteyshenkilö?
Vastaus: Lähettäjä on Severan työlle asetettu myyjä.

Kysymys: Kuka on vastaanottajan kontaktihenkilö?
Vastaus: Vastaanottajan kontaktihenkilö on työn yhteenveto-osiossa määritetty asiakkaan yhteyshenkilö.

Kysymys: Tukeeko rajapinta organisaatiohierarkiaa eli jos useampi yritys käyttää samaa Severa-ympäristöä?
Vastaus: Yksi Severa ympäristö on mahdollista linkittää vain yhteen WebMerge-tiliin eli kaikki dokumentit menevät yhden tilin alle WebMerge:ssä. Käytettäessä lähettäjä-avainsanoja (kuten {$SenderName} tai {$SenderVatNumber}), lähettäjän tiedot haetaan yksikön takaa, joten lähettäjänä näkyy haluttu yritys.

Takaisin ylös

docx
docx
docx
pdf
docx
pdf