Projektien yhteenveto -näkymässä voit luoda uuden projektin sekä näet kaikki avoimet projektit listana tai Gantt-listana. Voit rajata raportin tuloksia käyttämällä yhteenvedon ylälaidassa näkyviä suodattimia projektipäällikkö, yksikkö (projekti), asiakasvastaava, avainsanat ja työryhmä. Avainsanat- ja työryhmä -suodattimet löytyvät klikkaamalla Lisää suodatin -painiketta. Yhteenveto-näkymän yläosasta näet myös kaikki oleelliset KPI-luvut. Huomaathan, että käyttämäsi suodattimet vaikuttavat myös KPI-lukuihin.

Projektin Gantt-lista listaa projektit ja vaiheet aikajärjestyksessä (vuosi, kuukausi, viikko, päivä) ja voit rajata listaa käyttämällä suodattimia tai hakua. Halutessasi voit myös rajata näytetäänkö valmiit vaiheet.

Gantt-näkymässä voit myös muuttaa projektin/vaiheen aikajanaa klikkaamalla aikajanan päällä hiirellä ja raahaamalla sitä. Voit myös muuttaa pelkästään alkamis- tai päättymisaikaa aikajanan päistä.

Kun tarkastelet projekteja lista-näkymässä, voit ladata tiedot excel- tai CSV-tiedostoon. Listalla näkyvät kentät tulevat oletuksena eikä näitä ole mahdollista muokata. Halutessasi rajata projekti-listassa näkyviä tietoja, tulee käyttää raportointi-työkalua (kts. ohje raportin luomiseen).