Visma Severassa asiakkaan yhteyshenkilö on mahdollista poistaa ja inaktivoida, eli poistaa käytöstä. Nämä toiminnot löytyvät avaamalla yhteyshenkilön tiedot ja valitsemalla Lisää toimintoja vasemmasta alakulmasta.

Yhteyshenkilön inaktivointi tarkoittaa sitä, että kyseistä yhteyshenkilöä ei näytetä enää asiakaskortilla eikä osanottajalistalla aktiviteettia luodessa. Käytöstä poistettuja yhteyshenkilöitä voit kuitenkin tarkastella asiakaskortilla valitsemalla yhteystietonäkymässä valinnan Näytä käytöstä poistetut aktiiviseksi. Inaktiiviset yhteyshenkilöt näkyvät näkymässä harmaana. Asiakkaan yhteyshenkilön aktivointi tapahtuu samasta valikosta kun inaktivointikin.

Yhteyshenkilön poiston yhteydessä vahvistetaan poistaminen myös kaikilta myyntitöiltä, projekteilta sekä aktiviteeteilta. Huomaathan, että yhteyshenkilön nimi jää näkyviin kaikkiin menneisiin laskuihin.

Yhteyshenkilön poistamisen jälkeen näet tekstin "Yhteyshenkilö poistettu".



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.