Visma Severaan on mahdollista kirjautua seuraavilla tavoilla:

• Käyttäjänimi (sähköpostisosoite) ja salasana
  • Kirjautuminen Google-tunnuksilla: Voit kirjautua käyttämällä Googlen käyttäjätunnuksia. Tällöin Googlen ja Visma Severan sähköpostiosoitteen tulee on samat.
  • Kirjautuminen Microsoft-tunnuksilla: Voit kirjautua käyttämällä Microsoftin tunnuksia (esim. Office 365 tai Azure). Tällöin Microsoftin ja Visma Severan sähköpostiosoitteen tulee olla samat.
  • Kirjautuminen Microsoft AD (oma palvelin)-tunnuksilla: Mikäli yrityksellä on käytössä Single sign-on (Microsoft AD). Huomaathan, että sinut ohjataan Visma Severan vanhalle kirjautumissivulle (uudessa Severassa ei ole vielä tätä mahdollisuutta).

Huomaathan, että Visma Scanner -mobiilisovellus käyttää kirjautumiseen ainoastaan käyttäjätunnus (sähköposti) ja salasana yhdistelmää. Tällä hetkellä ei ole mahdollista kirjautua käyttäen Google tai Microsoft tunnuksia. Severa Mobile -sovellukseen voi kirjautua myös käyttäen Google tai Microsoft tunnuksia.