Tuetut selaimet 1.1.2015 alkaen

Jotta voimme taata hyvän laadun järjestelmän ulkoasun ja toiminnallisuuksien suhteen, vuoden 2015 alusta alkaen tuemme alla listattuja selaimia joiden kanssa takaamme yhteensopivuuden.

Tuetut selaimet 1.1.2015 jälkeen:

Windows koneet

• Edge: Kaksi uusinta pääversiota
  • Firefox: Viimeisin pääversio
  • Chome: Viimeisin pääversio

HUOM! Heinäkuun 29. päivä Microsoft julkaisee Windows 10 -käyttöjärjestelmän, jonka mukana esitellään Microsoft Edge selain. Alkuvaiheessa Visma Severan käytössä saattaa esiintyä ongelmia ja suosittelemmekin näissä tapauksissa käyttämään jotakin toista tuettua selainta.

Mac koneet

• Safari: Viimeisin pääversio
  • Firefox: Viimeisin pääversio
  • Chome: Viimeisin pääversio