Tuntien kirjaaminen ei onnistu mikäli käytössä on Internet Explorer 9

Hei!

Huhtikuun 2015 julkaisumme jälkeen tuntien kirjaaminen ei onnistu mikäli käytössäsi on Internet Explorer 9. Ongelman saa korjattua päivittämalla selaimen uudempaan versioon (Internet explorer 10 tai Internet explorer 11) tai käyttämällä toistai selainta, kuten Mozilla firefox tai Google Chrome. Internet Explorer 9 -selaimen tuki on päättynyt 1.1.2015. Tiedotteemme tuotetuista selaimista.